Bipolaire stoornis

Ik ben wakker geworden. Soort van. Ben nog steeds niet mijzelf. Een Ikea kastje in mekaar zetten kost mij dusdanig veel moeite dat ik mijzelf moet realiseren dat ik nog behoorlijk ziek ben. En dat doet pijn. Niet in de laatste plaats omdat ik alles kwijt ben. Mijn kinderen, mijn vriendin. De hele wereld is boos op mij.

What the fuck? Wat heb ik? Wat is dat voor rare stoornis die ervoor zorgt dat ik soms mezelf compleet kwijt ben? En het sluipt erin.. Het sluipt erin dat ik mezelf niet meer ben, zodat ik het zelf, maar ook mijn omgeving niet door heeft.

Ziek. Ik ga mezelf laten opnemen. Moet nog even wennen aan het idee. Jezelf laten opsluiten is een moeilijke gedachte. Ik weet dat ik er slecht tegen kan, dus ik moet iets gaan doen wat mij beter maakt, maar aan de andere kant zieker. Gelukkig ben ik nog relatief jong en heb ik energie, hoewel ik op ben. Opperdepop. Net als mijn omgeving. Kutziekte. Kutziekte die maakt dat ik mijzelf haat. Kutziekte die maakt dat ik niet kan genieten van het leven. Het spijt mij ook.

Beoordeel @Geepstar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *