#ikbenblank

Kijk, op zich is blank natuurlijk ook geen juiste aanduiding van mijn kleur. Beige/roze komt het dichts in de buurt en als ik in de zon heb gezeten, dan word ik rood.

De deugmachine valt weer eens flink door de mand met het #ikbenwit gezeik. Het is vrij simpel. We zijn niet wit en we laten ons al helemaal niet de wet voorschrijven door racismeroepertjes, die ineens hebben bedacht dat #ikbenblank .

Veel mensen buigen voor deze microagressie. Want wie wil er nou bij de racisten horen? Maar aan de andere kant, wie wil er bij de meelopers horen. Bij de deugers, die buigen voor elke minderheid, die loopt te janken, omdat ze zich gekwetst voelen.

De mensen van #KOZP maken het wel erg bont op dat vlak. Ze gaan actief op zoek naar racisme. Lekker mensen tegen de schenen aantrappen totdat iemand zegt: “donder toch op zwarte!” en dan zeggen: “Zie je wel!”.

Deugland wil graag bij de goeien horen. En zij bepalen wel wat goed of slecht is, dus daarom is #ikbenblank racisme. Ik kwam zelfs iemand tegen die zei dat iedereen met “Gab.ai” in zijn twitter profiel een racist is. Dan ben je het volgens mij kwijt hoor.

Maar inmiddels weten we ook dat het nooit goed is. Want ongetwijfeld wordt het woord wit ook op een dag weer in de ban gedaan, vanwege de positieve connotatie in tegenstelling tot zwart.

Ondertussen begin ik me steeds meer te storen aan dit soort onnozel gezeik. De autochtone Nederlander wordt, mede dank zij zijn linkse medemens, voortdurend in het verdomhoekje gezet en krijgen daarbij de hulp van de media. Past allemaal in de omvolkingsagenda.

Beoordeel @Geepstar

Een gedachte over “#ikbenblank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *